Καλώς ήρθατε στο Cape Fear

about1Ονομάζομαι Νικόλαος Ρουσίδης και είμαι ο ιδιοκτήτης του εκτροφείου. Ζω στην Αθήνα.

Ίδρυσα το εκτροφείο μου το 2000 με πολύ μεράκι, αγάπη, ενδιαφέρον και προσήλωση στα υγιή και σωστά σκυλιά, συφώνως του προτύπου των φυλών που εκπροσωπώ.

Όλα ξεκίνησαν δέκα χρόνια πριν, όταν με το πρώτο μου σκυλί συμμετείχα σε έκθεση. Εκεί αντίκρισα το πρώτο Dogo Canario όπου εντυπωσιάστηκα από την αλαβάστρινη και αγέρωση υπόστασή του.

Ένα χρόνο αργότερα ήμουν πολύ τυχερός και απέκτησα την πρώτη μου σκύλα, την Morgana At Cape Fear. Πρόκειται για ένα υπέροχο δείγμα που αποτέλεσε τη βάση και τη θεμέλιο λίθο στην εκτροφή μου δίνοντας μου εξαιρετικούς απογόνους.

Η ίδια υπήρξε σύμβολο στη χώρα μου κατακτώντας για πρώτη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος ως εκπρόσωπος της φυλής της.


about2Στην πορεία του χρόνου και ψάχνοντας ένα ποιοτικό κουτάβι για έναν φίλο, ανακάλυψα την δεύτερη αγαπημένη μου φυλή, τα French Bulldog.

Θα μου πείτε δύο φυλές τόσο διαφορετικές σε όψη και όμες με κάποια κοινά στοιχεία (αφού μην ξεχνάμε και τα δύο είναι στην κατηγορία σκύλων bull).

Εισήγαγα δύο σκυλιά προσπαθώντας να συγκεντρώσω το δυνατόν καλύτερο από γραμμές αίματος.

Θα ήθελα για όλα αυτά να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια και τους φίλους μου που με ανέχονται και με βοηθούν. και ιδιαιτέρως την μητέρα μου Ροδάνθη που ξενυχτά και αγωνιά μαζί σε εκθέσεις και γέννες.